Колаборант із міста Херсон Кирило Стремоусов на тлі контрнаступу почав лякати громадян Україною. Намагається вбити їм у голову, що ЗСУ йдуть вбивати всіх.

Наразі вони випускають один за одним ролики, в якому залякують місцеве населення "нацистами". Саме це звернення було опубліковано в особистому Telegram-каналі пропагандиста.

Із самого початку колаборант зазначив, що знімає свій ролик із міста Херсона, адже все частіше з'являються чутки про те, що влада окупованих територій втекла від страху до Росії.

Кирило Стремоусов, фото: скріншот
Кирило Стремоусов, фото: скріншот

Суть ролика полягає в тому, щоб змусити мешканців окупованих регіонів боятися деокупації. Використовував він при цьому всі наративи із Кремля, які вигадали про українців пропагандисти.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ми повинні боротися, повинні захищатися, адже нацисти думають, що для них все буде просто - прийти до Херсона, прийти в інші частини Російської Федерації і нав'язати свої правила. Вони готові їсти наших дітей, вони готові вбивати, вони готові сьогодні, як терористи" , знищувати все живе та все російське", – сказав Кирило Стремоусов.

Мітинг у Херсоні. Фото: Youtube
Мітинг у Херсоні. Фото: Youtube

Після цього колаборант почав скаржитися на "нову реальність України", де тепер навіть "діти ненавидять росіян". Херсон і область він, як і раніше, вважає частиною росії. Цікаво буде подивитися цей ролик знову, коли Збройні сили України все ж таки зайдуть у місто, і повернуть його під контроль України. Це обов'язково станеться, і лише питання часу.

Нагадаємо, що Олексій Арестович назвав ділянку на фронті, де окупанти ще сіпаються проти ЗСУ

Раніше повідомлялося, що путін, готуйся: народ Грузії може проголосувати на референдумі за початок війни з росією

Також держсекретар США Ентоні Блінкен поділився емоціями від контрнаступу ЗСУ і розкрив деякі подробиці .