Маршал авіації Британії у відставці Едвард Стрінгер, зробив імовірний прогноз щодо шансів закінчення війни до Різдва.

На його думку, в України є 30-40% шанс, що війна закінчиться на Різдво. Про це маршал Королівських ВПС Британії Едвард Стрінгер розповів у інтерв'ю Sky News.

Едвард Стрінгер. Фото: скріншот Twitter
Едвард Стрінгер. Фото: скріншот Twitter

"Я думаю, що цього року це можливо, і не хочеться бути людиною, яка каже, що все закінчиться до Різдва, але зараз можливо, що в армії росії може статися колапс" - казав маршал.

Раніше він думав що російське вторгнення в Україну триватиме й у 2023 році, однак тепер переглянув свою позицію.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зараз є ймовірність того, що в російських збройних силах станеться колапс... Існують шанси в 30-40%, і це ставить під сумнів майбутнє путіна, путінізму. І Заходу зараз слід дуже серйозно замислитися над тим, яким буде світ після путіна - зазначив військовий.

На думку українця, військового експерта Олега Жданова, війна затягнеться до весни 2023 року. Також про воєнні дії на території України у великій статті зазначав головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. А у рф ще в червні заявляли про закінчення бойових дій до кінця 2022-го.

Нагадаємо, ми писали, що Олег Жданов розповів, що вивело з ладу росіян: більше не ведуть обстріл з Чорного моря.

Як повідомляв "Знай.ua" спійманим в Україні російським вчителям загрожує величезний термін: Ірина Верещук відкинула можливість обміну.

Також "Знай.ua" інформував, що Японія змінила власне законодавство заради допомоги Україні: російська агресія будь-кого виведе із себе.