Японія почне постачати військову допомогу Україні. Для цього їм довелося оминути власне законодавство. Партнери, на які ми заслужили.

Зазначається, що незабаром для українських захисників на фронті прибуде військова допомога із Японії. Нещодавно місцевий уряд зробив відповідну заяву, адже задля цього їм довелося внести зміни до процедури експорту озброєння. Такого ніколи раніше не було.

Японія знову назвала Південні Курили "незаконно окупованими" Фото: GLOBAL LOOK PRESS
Японія знову назвала Південні Курили "незаконно окупованими" Фото: GLOBAL LOOK PRESS

Раніше в країні був закон, який забороняв продавати військову зброю в інші країни, але тепер заради України все змінилося. Росія змушує світ повністю змінюватися, щоб подолати путінську агресію. Та ж Швейцарія вперше за сотні років втратила свій нейтралітет і ввела санкції проти росії.

На сьогоднішній день військова допомога від Японії складає: 6900 касок, 40 малих розвідувальних БПЛА та 1900 бронежилетів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Поставки озброєння, скріншот: Youtube
Поставки озброєння, скріншот: Youtube

Японія давно зайняла чітку позицію у цьому конфлікті. З 2014 року було виділено вже майже два мільярди доларів, що дуже допомогло нашим хлопцям на фронті.

Японська підтримка України, напевно, не ослабне і в майбутньому, а рішення Росії призупинити переговори з Японією про статус окупованих Росією чотирьох південних Курильських островів тільки підлило олії у вогонь.

поставки західного озброєння до України
поставки західного озброєння до України

З такими партнерами незабаром ми зможемо побороти наших ворогів на полі бою, і Україна знову спокійно заживе, а головне – люди будуть у безпеці на своїй землі.

Нагадаємо, що терорист стрільців-гіркін знову вангує: ЗСУ просуваються до Маріуполя

Раніше повідомлялося, що пропагандисти розсмішили "військовими подвигами" своїх військ під час втечі.

Також, путін збирається розпочати новий етап війни вже у жовтні: віддав новий наказ олігархам