Радник Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував перспективи настання ЗСУ на Запорізькому напрямку. Варто чекати на приємні сюрпризи.

Про це він заявив під час чергової розмови з російським правозахисником Марком Фейгіним, з яким вони регулярно обговорюють ситуацію на фронті.

Позаштатний співробітник ОПУ розповів, чи чекати приємних новин найближчим часом із території Запорізької області. Чи українські захисники опрацьовуватимуть варіант наступу на цьому напрямі найближчим часом.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Ці "герої" страшенно бояться наступу по лінії Запоріжжя-Мелітополь і постійно кидають туди нові війська. Туди доїхало десь чотири-шість БТГ - вони там вибудовують страшну оборону", - зазначив Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Українська армія може спробувати здійснити контрнаступ там у будь-який момент, проте для цього потрібна величезна кількість сил. Однак, засмучуватися раніше часу не варто, адже раптом вони знайдуться у нас у найближчій перспективі. У будь-якому разі для росіян це буде вкрай несподівано.

Навчання ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Навчання ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Не можна було оминути і обстріл росіянами Харківської ТЕЦ-5. Українці почали переживати, чи не залишаться вони без електрики перед холодною пори року. В ОПУ одразу наголосили, що приводів для паніки немає.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Поспішаю заспокоїти наших громадян - паніки відчувати не треба, запас міцності енергетики дуже високий. Розповіді про страшний апокаліпсис... Треба розуміти, що країна, яка має АЕС, як наша, її дуже непросто позбавити електрики. Навіть руйнуючи ТЕЦ", - заявив Олексій Арестович.

Нагадаємо, що Німеччина передасть Україні новенькі та дуже потужні ППО IRIS-T: жодна ракета окупантів не проскочить

Раніше повідомлялося, що в окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупанти: боровся до останнього.

Також, Bayraktar вогняним мечем пройшовся серед окупантів: Залужний показав вражаючу роботу безпілотників