Стало відомо про нове божевільне рішення командування "елітним" підрозділом Росії. Вирішили покарати відмовників у незвичайний спосіб, але це краще, ніж воювати.

Про це стало відомо завдяки документу, який з'явився днями у мережі. Його виявили українські захисники на одній із позицій росіян.

Стосувалося це розпорядження тих солдатів, які почали відмовлятися воювати проти України, або намагалися здатися в полон. Зокрема, це "елітний" підрозділ окупантів 331 гвардійського парашутно-десантного полку. Вони мають вкрай низький моральний стан.

Документ окупантів, фото: вільне джерело
Документ окупантів, фото: вільне джерело

Відмовників почали відправляти до пункту постійної дислокації пішим маршем. Їм треба було пройти 1480 кілометрів, але це краще, ніж продовжувати воювати.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"Зв'язок з колоною організувати через блок-пости на маршруті руху. Привали під час маршу організувати через кожні 2 години руху, тривалістю 10 хвилин. Нічний відпочинок організувати строго відповідно до глави 9 УВС у Росії, тривалістю 8 годин", - йдеться в документі росіян.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Виконати вони його мали ще з кінця червня, і за 9 днів дійти до міста Кострома. Трохи більше тижня пішки та 1480 кілометрів. Росіяни продовжують знущатися з своїх людей, але більшість із них через низький рівень життя все одно продовжує воювати. Ця нація втрачена раз і назавжди.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Німеччина передасть Україні новенькі та дуже потужні ППО IRIS-T: жодна ракета окупантів не проскочить

Раніше повідомлялося, що в окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупанти: боровся до останнього.

Також, Bayraktar вогняним мечем пройшовся серед окупантів: Залужний показав вражаючу роботу безпілотників