Черговий доказ того, з ким українським захисникам доводиться воювати. Знищують і катують мирне населення, при цьому не приховують цього.

Нове перехоплення розмови з'явилося завдяки роботі Служби безпеки України. Опублікували його на Офіційних акаунтах відомства в соціальних мережах.

Все частіше ми стали чути з таких розмов про те, як російські війська зізнаються рідним, як вбивали мирне населення на українських територіях. Деякі з них навіть пишаються собою.

Цього разу з'явилися нові докази вбивств цивільних у Харківській області. Окупант розповів дружині, в який спосіб вони "зачищають" тимчасово окуповані території.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Ми зачищаємо підвали, знаєш як? Не питаємо, хто там,а гранати кидаємо, пох*й взагалі. У нас загін називається Загін самогубців, загін головорізів", - розповідає окупант дружині.

Російські окупанти, фото: вільне джерело
Російські окупанти, фото: вільне джерело

Такі розправи над людьми цілком звичайна справа, як він розповідає. Російські окупанти знущаються над жінками, а потім просто їх вбивають.

По розмові зрозуміло, що він пишається тим, що відбувається.

"Я тут творю, взагалі. Ї*ашу всіх, мені пох*й взагалі: цивільних, не цивільних. Я можу просто взяти ніж, вуха відрізати", - каже окупант.

Ну, що ж, карма наздожене всіх, хто до цього причетний. Тому, далекоглядних планів йому будувати точно не потрібно. Не факт, що він колись знову потрапить додому.

Нагадаємо, що в Україну тривають поставки зброї від західних партнерів: флагманський гранатомет допоможе вигнати росіян

Раніше повідомлялося, що російські загарбники надіслали ешелон старовинних танків Т-62: "пам'ятка" з'явилася на вокзалі в Мелітополі

Також, бронетехніка, вантажівки і позашляховики: Литва готує Україні нову партію допомоги на 15,5 млн євро