Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив висміяти диктатора путіна, а також його "придбання" в Україні після 24 лютого.

Про це він традиційно написав на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter , активним користувачем якої є.

З самого початку повномасштабного наступу на Україну диктатор путін заявляє, що все йде за планом, а росія взагалі "нічого не втратила", коли було ухвалено таке рішення. Крім того, вони постійно щось "набувають".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нічого ми не втратили. І нічого не втратимо. Головне придбання – зміцнення нашого суверенітету. І це неминучий результат того, що зараз відбувається", - говорив путін на засіданні Східного економічного форуму, який відбувся у Владивостоці.

В Офісі президента вирішили припустити, що ж "набувають" насправді щодня російські окупанти в Україні. Відповідь їм явно не сподобається, бо це правда.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

"Путін переконує російські еліти, що Росія нічого не втратила після 24.02. Хіба? Росія втратила ринки, репутацію, стала терористом і глобальним ізгоєм. А ще "втратила" 50 000 військових, 2000 танків і крейсер "Москва". Що РФ "придбала" натомість? Вкрадені телевізори та авто українців?" – написав Михайло Подоляк.

Мабуть, скорочення населення є головною метою путіна. І 50 тисяч убитих росіян під час війни йому просто звук. Реальність " російського світу " незабаром розчарує всіх пропагандистів.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Німеччина передасть Україні новенькі та дуже потужні ППО IRIS-T: жодна ракета окупантів не проскочить

Раніше повідомлялося, що в окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупанти: боровся до останнього.

Також, Bayraktar вогняним мечем пройшовся серед окупантів: Залужний показав вражаючу роботу безпілотників