Соловйов із ознаками побоїв на обличчі з'явився в етері свого шоу, та чудово продемонстрував настрій воєнізованої еліти рф.

Невеликий уривок виступу на телеграм-каналі CYNIC. В уривку побитий мерзотник розповідає, як хотілося, щоб українців тільки давили та розчавлювали, але не все так просто. І зазначив, що головне — це результат.

Пропагандист соловйов. Фото: скриншот з відео
Пропагандист соловйов. Фото: скриншот з відео

У пабліку, де розміщено виступ, пишуть, що зараз настрої у високих колах ще гірші, ніж після вимушеної втечі з-під Києва. Джерело повідомляє, що втечу з Центральної України вдалося хоча б запакувати під "переговори" та "жести доброї волі", внаслідок чого руйнівний ефект "усвідомлення того, що відбувається", вдалося збити, а на даному етапі росіян буквально "згвалтували і викинули".

Загальне розчарування у війні та військовій стратегії Путіна починають посилювати воїнкори, які, взявши на себе роль турбопатріотів, стали зоною розмноження мрій про захоплення Києва, і тепер вони "киплять" у своєму бульйоні тотальної поразки від українського контрнаступу. Сподіваюся, тепер усім стало ясним, про який "несподіваний удар" і про який "ультрауспішний" старт контрнаступу говорив ваш покірний слуга в перші дні "фронтової тиші". - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Після успішного контрнаступу українців фронт у росіян просто розсипався.

Нагадаємо, ми писали, що Кадиров може спровокувати нову війну у Чечні: російський опозіціонер розповів про варіанти.

Як повідомляв "Знай.ua" Володимир Соловйов ґрунтовно підготував російський народ до поразки в Україні.

Також "Знай.ua" інформував, росіянка в Європі продовжила допомагати армії путіна грошима, але швидко про це пошкодувала: штраф та місяці у СІЗО.