Стало відомо про те, як може вплинути майбутня відставка глави Чечні Рамзана Кадирова на падінні режиму диктатора путіна.

На це запитання відповів російський публіцист та опозиціонер Андрій Піонтковський в ефірі 24 канали.

Нещодавно Рамзан Кадиров натякнув, що збирається піти у відставку, проте пізніше спростував цю подію. У будь-якому випадку це говорить про те, що у відносинах між ним та Кремлем не все так гладко.

Андрій Піонтковський
Андрій Піонтковський

Крім того, у майбутньому він не зможе виїхати за територію Чечні, оскільки його одразу вб'ють російські силовики, які, до речі, його ненавидять.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Все, окрім Золотова, який у майбутньому може обійняти посаду Міністра оборони замість Сергія Шойгу. Саме тому навіть на війні в Україні часто можна було бачити, як конфліктують між собою російські та кадировські підрозділи.

"Путін свого часу програв війну Чечні. Втім, ухвалив раціональне для себе рішення - платити данину регіону, у вигляді субсидій. Досить подивитися на відроджений Грозний. Кадиров же декларує повну лояльність російській владі і бере участь у всіх путінських військових авантюрах", - зазначає нову заяву Андрій Піонтковський.

Кадиров. Фото: Youtube
Кадиров. Фото: Youtube

Ненависть до глави Чечні побудована на тому, що той сам терпіти не може "етнічних росіян", і навіть свого часу проговорився, що "першого російського зарізав у 16 ​​років".

Тому він не зможе найближчим часом залишити спокійно територію Чечні, інакше путінська армія швидко з ним розбереться. Єдине, що сьогодні тримає його на плаву – забезпечення безпеки Чечні. У них домовленості з путіним щодо того, що чергова Буча на території Кадирова не повториться.

"Він каже, що в постпутинській росії, яка, як бачите, розвалюється, саме він забезпечить незалежність Чечні. Також додає, що влада путіна слабшає, захистити її не може, а ті, хто прийдуть після путіна, за поразку в Україні відіграються на Чечні", - розповів Піонтковський.

Нагадаємо, що Німеччина передасть Україні новенькі та дуже потужні ППО IRIS-T: жодна ракета окупантів не проскочить

Раніше повідомлялося, що в окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупанти: боровся до останнього.

Також, Bayraktar вогняним мечем пройшовся серед окупантів: Залужний показав вражаючу роботу безпілотників