На сьомий місяць війни в Європі продовжують перебувати люди, які підтримують дії диктатора путіна. Цілком не дивно, що самі вони росіяни, але чомусь продовжують жити не у своїй рідній країні.

Про одну із ситуацій написали на порталі Postimees.

Справа в тому, що в Естонії засудили жінку на ім'я Ольга Федорова. Все через те, що вона продовжує підтримувати вбивства мирних громадян в Україні і навіть допомагає фінансово.

росіяни їдуть в Європу. Фото: скриншот Youtube
росіяни їдуть в Європу. Фото: скриншот Youtube

Цього разу вона відправила 40 євро для російської армії і все через росіянина Володимира Шилова, який закуповував та перевозив дрони для окупантських військ.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На щастя, карма наздогнала його, і в липні естонський суд засудив його.

Росіянку Ольгу Федорову тим часом засудили за такі дії до п'яти місяців ув'язнення, проте умовно. Якщо вона знову здійснить порушення, то термін перетвориться вже на реальний.

Ольга Федорова, фото: postimees.ee
Ольга Федорова, фото: postimees.ee

На даний момент вона зобов'язана заплатити 981 євро штрафу.

Вкрай цікаво, що вони роблять у Європі, якщо їх все влаштовує у своїй країні. Бояться, що санкції торкнуться і їх, чи просто хочуть нормальне майбутнє для себе і своїх близьких.

Примітно, що такий випадок не єдиний і різними шляхами фанати "російського світу" шукають способи для того, щоб допомогти окупантській армії, яка щодня вбиває людей в Україні. Тільки в одному Маріуполі задокументовано не менше 87 тисяч випадків смертей серед цивільних. І це за кілька місяців протистояння. Цих терористів слід негайно зупинити.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що Німеччина передасть Україні новенькі та дуже потужні ППО IRIS-T: жодна ракета окупантів не проскочить

Раніше повідомлялося, що в окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупанти: боровся до останнього.

Також, Bayraktar вогняним мечем пройшовся серед окупантів: Залужний показав вражаючу роботу безпілотників