Російські пропагандисти на сьомий місяць війни усвідомили остаточно, що перемоги на нашій землі їм не бачити, а перед народом треба виправдатися.

Цього разу король пропаганди Володимир Соловйов під час свого політичного ток-шоу знову обговорив Україну. Більше того, він назвав причину через яку росіяни зазнають поразки.

Якщо ще в лютому кожен перший там казав, що вже через три дні України існувати не буде, і там нема кому воювати, то зараз вони визнають професіоналізм і витримку нашого народу.

Володимир Соловйов, фото: Instagram
Володимир Соловйов, фото: Instagram

Виявляється, що Збройні сили України перевершують ворожі війська щонайменше у 7-8 разів. Тобто «друга армія світу» програє країні, в якій фактичних військ у 2014 році ще навіть не існувало.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"Те, що зараз відбувається, такого типу військових операцій світ не бачив. З такою щільністю бою, і такою не насиченістю військами. Ми розбираємо армію, яка перевершує нас у 7-8 разів за чисельністю", - зазначив Володимир Соловйов.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Він підтвердив завуальовано той факт, що російські війська зазнають поразок в Україні, і їм ніколи вже не бачити перемоги. Мабуть, вирішили промити мозок своєму народу перед черговим «жестом доброї волі», який невдовзі станеться в Херсонській області.

ЗСУ продовжують контрнаступ, і мають величезні успіхи на більшості дільниць. Настав час, коли ми виженемо цих злочинців з усіх наших територій.

Нагадаємо, що пропагандисти намагалися принести "російський світ" під символом "Z" до Молдови: провалилися на початковому етапі

Раніше повідомлялося, що Німеччина передасть Україні новенькі та дуже потужні ППО IRIS-T: жодна ракета окупантів не проскочить

Також, головний тиктокер Рамзан Кадиров заявив, що виходить на "пенсію": "Мій час настав дон"