З'явилася чергова цинічна історія з Росії. Диктатор путіна настільки запустив свої території, що громадяни готові воювати за спідню білизну.

Про це повідомляють місцеві засоби масової інформації, посилаючись на дружину одного із російських окупантів.

Справа в тому, що військова частина республіки Тива, яка вважається одним із найбідніших суб'єктів росії, намагається повернути чоловіка на війну. Він раніше відмовився від служби.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Тепер же військком зазначив, що обіцяє "вибачити" видані труси та шкарпетки солдатові, якщо він знову прибуде вбивати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Справа в тому, що коли вийшов наказ про звільнення, чоловіка попросили здати всю амуніцію та одяг назад. Виявилося, що він здав все окрім 7 пари трусів, 9 пар зимових шкарпеток, а також 22 пари літніх. Все тому, що не зміг знайти аналогічні в магазинах, і навіть у військових.

Навіть незважаючи на те, що за законом, речі давно були списані, на нього все одно записали борг. Все тому, що він більше не хотів воювати в Україні. З військової шани навіть зателефонували та почали ставити ультиматуми. Якщо ж він поновиться за контрактом і поїде в Україну власним коштом, то йому вибачать цей обов'язок.

Труси
Труси

У військовому квитку йому вже поставили позначку про те, що він схильний до зради, тому він ніяк не міг влаштуватися на роботу. Усього одна позначка, а стільки проблем. Мабуть, якщо він знову поїде воювати в Україну, її обіцяють прибрати.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Скільки цинізму в цьому народі, і вони ще хочуть когось захищати, коли не впораються зі своїми ж.

Нагадаємо, що пропагандисти намагалися принести "російський світ" під символом "Z" до Молдови: провалилися на початковому етапі

Раніше повідомлялося, що Німеччина передасть Україні новенькі та дуже потужні ППО IRIS-T: жодна ракета окупантів не проскочить

Також, головний тиктокер Рамзан Кадиров заявив, що виходить на "пенсію": "Мій час настав дон"