Війна триває, а надходження західної зброї допомагає ЗСУ нищити окупантів. Морпіхи показали, як завдяки далекобійній арті та майстерності знищили черговий КСП ворога.

Артилеристи миколаївської 36-ї бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського знищили командно-спостережний пункт російських військ у Херсонській області. Про це повідомляють на сторінці бригади у Facebook.

ЗСУ знищують окупантів. Фото: скриншот YouTube
ЗСУ знищують окупантів. Фото: скриншот YouTube

Миколаївські морпіхи активно готуються брати участь у "херсонському референдумі". 36 бригада морпіхів

На відео видно, як окупанти бігають між технікою, але влучні вистріли морпіхів залишають загарбників навіки валятися на українській землі та "удобрювати" український чорнозем.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Видно, що бригада відпрацювала не одну ціль, а декілька, і весь пункт спостереження ворога, а це декілька одиниць техніки - накрили влучними вистрілами.

ЗСУ знищують окупантів. Фото: скриншот YouTube
ЗСУ знищують окупантів. Фото: скриншот YouTube

Українські війська хоча й самі потерпають та зазнають болючих утрат, адже знаходяться перед у багато разів переважаючими силами противника, також вражають ворога, та знищують його. Завдяки неймовірній витримці та силі духу українці боронять свою землю.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти зізналися, що мародерять за особистим дозволом путіна: склали вже "бізнес-план".

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти використовують проти України та її народу заборонені боєприпаси: навіть не приховують цього.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти б'ють і грабують чоловіків на Херсонщині: бояться, що ЗСУ вже підходять до міста.