Російські окупанти знову пробили дно своїми руками. Цього разу чоловік похвалився своїй дівчині вбивствами українців. По всій видимості він дуже цим пишається.

Опубліковано нове перехоплення на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Вони абсолютно не приховують того факту, що вбивали простих людей, мирних жителів міст України, які не зробили нічого поганого. Крім того, в цій розмові чутно, як російський загарбник з гордістю розповідає про це рідним. За подібні дії вони розраховують на нагороди від військового командування.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Українська розвідка встановила, що розмовляючим по телефону окупантом є Іван Альбертович Афлятонов, який проживає в Казані Республіки Татарстан. Він 1998 року народження. Не так давно він закінчив Казанське вище танкове училища, і з 22 травня знаходиться в Херсонській області. По телефону розмовляв зі своєю 19-річною дівчиною Еліною Домірівною Гурутдіновою.

"Я знищив 1 БТР і до 10 чоловік піхоти. Це правда. Там хотіли прорватися українці. Розумієш? Ось, вони сказали, що б покликали нас. Ми поїхали туди, відбили наступ. Тому я заслужив нагороду. Ми в бій не вступали них**на. Просто хе*ачили їх здалеку. І це чиста правда... Сказали, що ніхто медалі не отримає, тільки грошима", – зізнався росіянці солдат путінської армії.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Російським окупантам єдине що світить після війни в Україні - інвалідність, або ж путівка додому в чорному пакеті. Ніяких інших нагород не передбачається, так як їх влади абсолютно плювати на своїх же людей.

Нагадаємо, що українець здав кров для військових понад 100 разів, тепер мріє поділитися бойовим досвідом з молодшими побратимами

Раніше повідомлялося, що астролог розповіла, яким буде літо 2022 для українців: очікуються як і зради, так і хороші новини

Також, вчителька року з Мелітополя розповіла, як окупанти забрали у дітей свободу