Найгірші сторінки історії Росії ще тільки попереду. Наразі путінську країну порівняли з фашистською Німеччиною напередодні Другої світової війни.

Про це висловився російський економіст та соціолог Владислав Іноземцев під час свого виступу на панелі Конгресу вільної росії у Вільнюсі.

Він вважає, що Росія має всі шанси стати вільною і демократичною країною. Однак, для початку їм потрібно буде попрощатися з імперією, тобто пережити чимало трагічних подій усередині держави.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Очевидно, незабаром ми станемо свідками історичної події, яку так все чекаємо.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Попереду – ще більше проблем. І це не 45-й рік, це ніяка не денацифікація, це лише підступи до найбільших злочинів Росії, які вона здійснить у найближчі роки. Після чого, можливо, почнеться зворотний тренд. Тому у нас попереду важкі часи", – попередив росіян соціолог.

При цьому російська еміграція навряд чи щось змінить, і як приклад навів часи минулого століття. Тоді німецькі емігранти 1930-х на Адольфа Гітлера вплинути не змогли. Це навряд чи хоч щось змінить.

Депутати Держдуми, фото: РИА Новости
Депутати Держдуми, фото: РИА Новости

"З приводу глибинного народу та страху цього глибинного народу, я вважаю, що це страх випливає з тієї ж імперської парадигми. Тому що імперія не має ні народу, ні суспільства. Там є піддані, яких, безумовно, будь-яка еліта боїться. І радянська еліта , і російська еліта, імперська та нова російська еліта була абсолютно імперською централізованою елітою, якою народ боявся", – підсумував експерт.

Протести в Москві, скріншот відео
Протести в Москві, скріншот відео

Нагадаємо, що співробітники ФСБ почали вивозити сім'ї із Криму: українські спецслужби перехопили листування

Раніше повідомлялося, що плавучий металобрухт для ракет: експерти оцінили чорноморський флот Росії .

Також військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну.