Шостий місяць в Україні триває повномасштабна війна, яку нещадно та цинічно розпочав диктатор путін. При цьому, як виявилося, воюють із нами здебільшого не росіяни.

У мережі з'явилася цікава статистика, яка показує, скільки людей серед окупантської армії гине регулярно, і який саме відсоток там мешканців центральних регіонів Росії.

Буряти та дагестанці. Фото: скриншот Youtube
Буряти та дагестанці. Фото: скриншот Youtube

Як виявилося, Кремль залучає до війни проти українського народу національні меншини своєї держави. Наприклад, одного загиблого жителя Москви припадає близько 275 бурятів і 350 тувинців. У сотні разів більше, ніж москвичів та мешканців центральних районів.

Путін боїться, що якщо зазивати на війну росіян, вони можуть почати бунтувати, а з іншими націями він відкуповується грошима.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Статистика вбитих окупантів, фото: вільне джерело
Статистика вбитих окупантів, фото: вільне джерело

"Убивча статистика. У середньому москвичі гинуть на фронті рідше за дагестанців у 87,5 раза, у 275 разів - рідше, ніж буряти, і в 350 - ніж тувинці. Московський режим використовує війну не тільки як інструмент масового знищення українців, але і як спосіб навмисного етноциду, зокрема народів", – вирішив висловитися про це на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

Михаил Подоляк, скриншот: Twitter
Михаил Подоляк, скриншот: Twitter

Нагадаємо, що за п'ять місяців війни, починаючи з 24 лютого, в Україні було ліквідовано вже понад 41 тисяч російських окупантів. При цьому їх кількість може бути значно більшою, адже Генштаб ЗСУ не всі враховують, і досить складно вести підрахунки в місцях, де тривають запеклі бої.

Кадирівці, фото: скріншот з відео
Кадирівці, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що росіяни бояться контратак ЗСУ та марно накопичують сили біля Херсона — немає ні людей, ні танків

Раніше повідомлялося, що тисячі зруйнованих життів через амбіції диктатора путіна: росіяни атакували цивільні об'єкти у 60 разів частіше, ніж військові

Також Олександр Старух пообіцяв звільнити Запорізьку область у короткі терміни, ЗСУ вже почали готуватися .