Війна в Україні триває вже понад 6 місяців... 24 серпня 2022 року – на День Незалежності – ми з болем відзначали півроку розпочатого рашистами повномасштабного вторгнення на наші землі.

Найбільш важка ситуація пов'язана, звичайно ж, із Маріуполем. З останніх новин стало відомо, що підтверджених випадків жертв серед мирних жителів – 87 тисяч при тому, що населення міста – 450 тисяч.

Люди у Маріуполі, скріншот: Youtube
Люди у Маріуполі, скріншот: Youtube

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у себе на каналі Telegram виклав кілька відео, заявивши, що в цьому місті за окупантів почався справжній голодний бунт.

"Через те, що гуманітарки від окупантів немає, єдиним джерелом їжі для багатьох залишилася гуманітарка від Червоного Хреста. Але через надто велику кількість людей, Червоний Хрест спробував скасувати видачу. Виник справжній бунт", - пише Андрющенко.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

ПДТУ після приходу росіян, Маріуполь
ПДТУ після приходу росіян, Маріуполь

За його словами, це лише початок, бо люди поступово підходять до межі виживання... у місті справжня катастрофа.

"Вони не голодували, коли були під Україною. А прийшов російський світ і голод разом з ним", "Щось я не розумію, де всі ці люди живуть, коли нам показують повністю розбомблені житлові будинки Маріуполя без вікон, світла, газу і води", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, чиновники зі США розповіли, як рішення путіна збільшити армію обернеться крахом для Кремля.

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Лукашенко знищив останні сліди демократії в Білорусі: всі "неслухняні" політичні сили будуть ліквідовані

Знай.ua писав, Іран міг впарити росії браковані БПЛА: знайшли купу проблем