Російські пропагандисти продовжують свій цирк, і розповідають усьому світу про "велику росію", з якої ніхто не хоче їхати. Кому потрібний цивілізований вільний світ, коли є диктаторська недодержава.

Про це одна з головних пропагандисток країни Маргарита Сімоньян заявила в ефірі ток-шоу свого колеги – короля пропаганди Володимира Соловйова. Вони регулярно збираються у крихітній студії, щоб засипати світ великими погрозами.

Маргарита Симоньян, фото: скріншот з відео
Маргарита Симоньян, фото: скріншот з відео

Цього разу жінка вирішила пофантазувати на тему того, в чому перевага росії над заходом. При цьому називала в основному вона речі, які за законом заборонені в країні, але це все тому, що "люди самі не хочуть".

"Нас не зачепиш заздрістю, якою вони чіпляли ось нас з тобою юних, молодих. Тому що такої ситуації немає. У нас краще. Більше того, у нас немає всього цього божевілля, їхньої нової релігії, ЛГБТ, у нас цього немає. нас люди живуть нормально. З одного боку, якщо ти такий народився, тобі ніхто не заважає" - каже Маргарита Сім'ян.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

Всього в одній заяві вона відкинула існування ЛГБТ-спільноти в Росії, і збрехала про їхнє нормальне життя в Росії. Вона вважає, що таким людям легко дістається робота, кар'єра, життя у суспільстві. Не буде жодного засудження, хоча, як свідчать різні опитування, - це далеко не так.

Пропагандистка вважає, що «велич росії» полягає в тому, що це не нав'язується людям, як у країнах Заходу.

"Тобто, об'єктивно, у нас краще. Не купити Лондонами, Нью-Йорками нашу молодь" - підсумувала свій спіч із галузі фантастики жінка.

Нагадаємо, що в німецькому МЗС згадали про провальну ілюзію путіна щодо України

Раніше повідомлялося, що в окупованих школах Маріуполя проведуть урок з "любові до батьківщини": виправдовуватимуть свої злочини

Також, Марк Фейгін розповів, чому крики путіна про "судний день" не можна сприймати серйозно