Ще півроку тому стояло питання нашого виживання як нації, а сьогодні ми цілком сміливо може говорити про перемогу над окупантами. Крім того, весь страх перейшов до мешканців анексованого Кримського півострова та Білгорода.

Саме таку думку зараз дотримується військовий експерт Олег Жданов. Про це він розповів під час свого нового інтерв'ю журналістки Наталії Мосейчук.

Він вважає, що сьогодні, на сьомий місяць війни, росіяни в Криму та Білгороді переживають весь той жах, з яким у лютому зіткнувся кожен українець. Там паніка, евакуація, дефіцит бензину. Їхнє життя вже ніколи не буде колишнім, адже будь-якої миті може закінчитися. При цьому якщо наші люди гинули і гинуть від ворожих ракет, то з ними розправляються свої ж.

Олег Жданов. Фото: скрін youtube
Олег Жданов. Фото: скрін youtube

Особлива паніка охопила росіян після перших прильотів Кримом, і після постійних "бавовни" у Білгороді. Добила їхня новина про контрнаступ українців, який розпочався 29 серпня.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Наприклад, Кримський міст зараз працює лише на виїзд із тимчасово окупованого півострова, а колаборанти втікають до російських міст, адже переживають за свою безпеку.

Виїжджають навіть ті, хто вісім років тому повірив у казку про "вічно російський півострів". Мабуть, відпочинок закінчився передчасно, хоча зовсім не хотілося їхати.

Вибухи в Білгороді. Фото: скриншот Youtube
Вибухи в Білгороді. Фото: скриншот Youtube

Сергій Аксьонов, який той самий "прем'єр" Криму, вивіз із півострова всю свою родину, а сам залишити територію не може, адже путін віддав наказ.

Дефіцит бензину, якого не уникнути, насіє на людей ще більше паніки.

Вибух в Криму. Фото: скриншот  з відео
Вибух в Криму. Фото: скриншот з відео

"Росіяни вже почали евакуюватися. Наразі вони всі переживають весь жах, який українці вже пережили у березні цього року", - підсумував Олег Жданов.

Нагадаємо, що Олексій Резніков назвав країну, яка допустила війну в Грузії та в Україні

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович знову взявся за своє, спрогнозувавши коли армія Росії втектиме з України .

Також росіяни потрапили у власну пастку в Україні, криваві залишки довелося віддирати зі стінок - перехоплення ГУР МО