Військовий експерт розповів про те, що може чекати на російських окупантів після того, як Херсон буде повернуто назад під контроль України.

Свій прогноз вирішив озвучити Олег Жданов у своєму новому ролику, який він регулярно публікує у своєму YouTube-каналі.

На думку військового експерта, така подія може кардинально змінити всю ситуацію на лінії фронту. Якщо все російське угруповання на Херсонському напрямку здасться в полон, то це поповнить для нас обмінний фонд.

Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube
Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube

У майбутньому це дозволить повернути наших захисників назад додому, що є однією з головних цілей у війні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Це кардинально змінить ситуацію на лінії фронту, якщо угруповання здасться в полон. Жодного шоку для нас не буде. Тут одразу буде Червоний Хрест, представники слідчих органів наших країн-партнерів, які допоможуть провести оперативно-слідчі дії, задокументувати всі злочини. Далі, найімовірніше, буде обмін на наших хлопців” – каже Олег Жданов.

Мітинг у Херсоні. Фото: Youtube
Мітинг у Херсоні. Фото: Youtube

До речі, у міру виявлення військовослужбовців, які скоїли злочини, їх передадуть суду міжнародного військового трибуналу, а це означає, що всі будуть покарані за всіма законами. Жодного внутрішнього самосуду не передбачається. А ось що стосується тих окупантів, які не встигли вчинити жодних військових злочинів, всі вони будуть повернуті назад на батьківщину.

Полонені орки. Фото: Telegram
Полонені орки. Фото: Telegram

"Саме це і є метою ліквідації угруповання на правому березі Дніпра. Це третина фронту. Якщо ми третину фронту таким чином ліквідуємо, то далі вся оборона російських військ посиплеться. Особливо там, де стоять регулярні частини. Для РФ це буде повний крах" , – вважає Олег Жданов.

Нагадаємо, що Юрій Романенко відреагував на нападки міжнародників у бік України, звинуватили у веденні війни

Раніше повідомлялося, що росіяни вбили двох його побратимів і отримали миттєву розплату: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього

Також російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню .