Стало відомо про те, що російська армія в Україні почала відчувати величезні проблеми. У них виник гострий дефіцит особового складу.

Про це повідомила американська розвідка, пише портал CNN.

Американці абсолютно точно впевнені, що на даний момент у Кремлі шукають спосіб збільшити кількість військового персоналу. Однак, найімовірніше, це ніяк не змінить ситуацію на фронті.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Ми вважаємо, що міністерство оборони Росії прагне набрати контрактників, щоб компенсувати нестачу особового складу, у тому числі шляхом примусу поранених солдатів до відновлення бойових дій, поповнення особового складу від чвк, а також виплати премій призовникам", - говорить у новому інтерв'ю офіційний представник США.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Крім того, є достовірна інформація про те, що військове керівництво країни почало вербувати засуджених злочинців в Україні "в обмін на помилування та фінансову компенсацію. Вони готові відпускати на волю всіх злочинців, навіть найнебезпечніших, аби хоч якось втілити свої амбіції у Україною.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що раніше диктатор путін прийняв рішення збільшити штатну чисельну російську армію. Якщо раніше це було 1,9 мільйона, то надалі стане 2,04 мільйона. Понад сто тисяч людей, яких у Росії планують використовувати як свіже м'ясо.

ЗСУ готові до подібних провокацій, і обов'язково виженуть усіх військових злочинців із нашої землі.

Российские оккупанты, фото: скриншот из видео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що путін переключилися на мешканців російських столиць: чоловіки з Москви та Пітера поїдуть милуватися "бавовною" у Криму

Раніше повідомлялося, що в Туреччині звинуватили Грецію в порушенні миру, кинули виклик країнам НАТО та союзникам

Також у США знали про контрнаступ ЗСУ і допомогли підготуватися на найвищому рівні: як останні два місяці озброювали українців