Одна з кандидаток на пост-прем'єр-міністра Великобританії Ліз Трасс розповіла, що зробить насамперед у разі, якщо здобуде перемогу. Зростає гідна заміна Борису Джонсону.

Таку заяву вона зробила , відповідаючи на запитання британця українського походження під час зустрічі із членами Консервативної партії у Лондоні.

Як відомо, зараз у Великій Британії триває передвиборча кампанія. Борис Джонсон у середині літа подав у відставку, і вже 5 вересня буде обрано нового лідера Консервативної партії та прем'єр-міністра країни. За цю посаду бореться Міністр закордонних справ Ліз Трасс, а також колишній канцлер казначейства Ріші Сунак.

Ліз Трасс, фото: скріншот із відео
Ліз Трасс, фото: скріншот із відео

Якщо другий досить рідко з'являється в медіапросторі, незважаючи на вибори, що наближаються, то жінка регулярно висловлюється щодо того, як зміниться Великобританія у разі її вступу на посаду.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Цього разу вона наголосила, що якщо їй вдасться перемогти, то першим державним лідером, якому вона зателефонує, стане, безумовно, Володимир Зеленський. Вона продовжить справу Бориса Джонсона і максимально підтримуватиме Україну до перемоги.

Борис Джонсон, фото: скріншот із відео
Борис Джонсон, фото: скріншот із відео

"По-перше, ви і ваш президент є натхненням для світу. Я переконана, що ви боретеся за свободу та демократію, не лише у своїй країні, а й у всій Європі", - сказала Ліз Трасс.

Також було оголошено, що Україна продовжуватиме отримувати всю необхідну допомогу, яка потрібна для захисту від російської агресії. Глава МЗС Великобританії, як і всі цивілізовані лідери, впевнена, що диктатор путін не зупиниться в Україні, і далі загрожуватиме безпеці всієї Східної Європи.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Президент Зеленський - це натхнення. Я хочу показати українцям, що вони продовжать отримувати повну підтримку Великобританії", - заявила вона.

Нагадаємо, що Олексій Резніков назвав країну, яка допустила війну в Грузії та в Україні

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович знову взявся за своє, спрогнозувавши коли армія Росії втектиме з України .

Також росіяни потрапили у власну пастку в Україні, криваві залишки довелося віддирати зі стінок - перехоплення ГУР МО