За кілька днів з початку наступальних дій, українським захисникам вдалося значно відсунути лінію фронту на деяких ділянках.

Про це повідомили експерти з британської розвідки, та опубліковано дані на сторінці Міністерства оборони України в соціальній мережі Twitter .

Справа в тому, що 29 серпня українські захисники розпочали наступальні дії одразу на кількох дільницях. За ці кілька днів, як зазначають західні експерти, їм вдалося відсунути суттєво лінію на фронті. І тому вони використовували слабко укріплену лінію оборону російських окупантів.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Зараз росіяни намагатимуться закрити "дірки", що утворилися, відправивши в ці райони підрозділи з Донбасу, однак, занадто пізно - це вже неповернуті процеси. Україна обов'язково зможе повернути всі свої території.

Також у британській розвідці далі висловилися про третій армійський корпус, який уже частково перекинутий на Запорізький напрямок. Є величезні сумніви щодо їх ефективності, адже росія сформувала ці батальйони зовсім недавно.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

"У третьому армійському корпусі, швидше за все, не вистачає особового складу, і ці війська мають обмежену підготовку", – наголошують у Лондоні.

Українська сторона прокоментувала дані дії ЗСУ лише один раз. Все для того, щоб максимально приховати всі наші успіхи та методи аж до визволення від ворогів.

Тим часом росіяни зіштовхнулися з новими проблемами, адже путін міг усунути від керівництва окупантськими військами Сергія Шойгу. Головна причина у поразці на багатьох ділянках в Україні.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що Офіс Генпрокурора дізнався, чим підірвали колонію у Єленівці з воїнами "Азова" всередині: ООН чекати довго

Раніше повідомлялося, що плавучий металобрухт для ракет: експерти оцінили чорноморський флот Росії .

Також Олег Жданов розповів про формулу, яка допоможе закінчити війну за лічені місяці .