Медведєв закликав якнайшвидше заборонити Шенген для росіян.

Заступник голови Ради Безпеки Дмитро Медведєв висловився про можливу заборону на видачу шенгенських віз росіянам. На його думку, заборону треба вводити і якнайшвидше, щоб "усі остаточно переконалися в тому, як Європа ставиться до громадян Росії".

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Європейські начальнички дістали своїм русофобським кудахтанням про шенгенські візи громадянам нашої країни. Нехай уже швидше запровадять повну заборону на їхню видачу, - написав Медведєв

Він з сарказмом підкреслив, що таким чином бідних росіян перестануть вводити в оману європейці. "Вкотре покажуть свою справжню суть і менше відволікатимуть брехнею та маревними обіцянками росію та її громадян від ведення спеціальної військової операції".

Популярні новини зараз
Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше Медведєв заявляв, що ненавидить європейців. Це було у червні. "Вони виродки. Вони хочуть смерті нам". Потім через місяць він написав, що у разі якщо політики Європи захочуть відновити відносини, ми, звичайно, заперечувати не будемо. Після ще одного місяцю він закликає скорше закрити візи для росіян.

А 12 років тому Медведєв домовлявся про спрощений режим віз для громадян ерефії.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що чиновники зі США розповіли, як рішення путіна збільшити армію обернеться крахом для Кремля.

Як повідомляв "Знай.ua" у німецькому МЗС згадали про провальну ілюзію путіна щодо України: "Заплатили своєю безпекою".

Також "Знай.ua" інформував, диктатор путін боїться прощатися з життям і регулярно чистить своє оточення: впаде в немилість "елітних" чиновників.