У Сполучених Штатах Америки висловилися про ідею путiна збільшити чисельність російської армії. Найімовірніше, це ні на що не вплине.

Про це заявив високопоставлений представник міністерства оборони США в інтерв'ю порталу CNN.

Нещодавно російський диктатор путін прийняв рішення про збільшення чисельності російських збройних сил з 1,9 до 2,04 мільйона осіб. З цього документа можна зрозуміти, що в окупантів втрати колосальні.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Проте експерти зі США вважають, що це все одно ніяк не змінить ситуацію на полі бою.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Будь-який додатковий персонал, який Росія зможе зібрати до кінця року, може фактично не збільшити загальну російську бойову міць", - як зазначає чиновник. Все це через заходи, які вжив путін для збільшення набору. Туди входить скасування вікової межі для новобранців. Також вони планують вербувати ув'язнених.

Російська армія, фото з вільних джерел
Російська армія, фото з вільних джерел

"Багато з цих новобранців було помічено як літніх, непридатних і погано навчених", - зазначив далі американський фахівець.

Полонений росіянин. Фото: скриншот Telegram
Полонений росіянин. Фото: скриншот Telegram

При цьому росіяни продовжують зазнавати колосальних втрат в Україні. Станом на 188-й день повномасштабного вторгнення Росії втрати окупантів на війні в Україні складають – 47 550 військових, 1 934 танки та 1 079 артилерійських систем. Про це повідомили на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Якщо так і далі продовжуватиме, то путіну доведеться регулярно видавати нові накази про збільшення своєї армії.

Нагадаємо, що в німецькому МЗС згадали про провальну ілюзію путіна щодо України

Раніше повідомлялося, що збільшення чисельності армії Росії не допоможе путіну досягти успіху у війні проти України, - ГУР

Також коли і чим закінчиться війна в Україні? Таролог Роман Шептицький попередив про складні 3-5 років