Найближчим часом російського диктатора путіну можуть ліквідувати свої ж. Однак, можливо, це лише за однієї умови.

Свою думку щодо цього сайту "Главред" військовий експерт Українського інституту майбутнього, консультант Комітету ВРУ з питань нацбезпеки та оборони Іван Ступак.

Все це можуть зробити місцеві спецслужби, і путін це чудово розуміє. Саме тому диктатор регулярно змінює не лише своє оточення, а й охорону.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Такий сценарій можуть втілити у життя у разі, якщо подальше існування путіна стане перепоною для великих чиновників із Росії. Ці процеси вже почалися, але ще не досягли свого піку, на жаль.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Адже раніше вони могли в четвер сісти на private jet, полетіти в Ніццу, зіграти в казино в Монако, а в неділю повернутися. Зараз такого немає - грошей вище за дах, а витратити їх не можна. І коли ситуація стане критичною для генералів, тоді, можливо, вони ухвалять таке рішення", - прогнозує експерт.

Держдума, фото: скріншот з відео
Держдума, фото: скріншот з відео

Також найближчим часом можуть статися гучні "посадки", а також "випадкові" самогубства серед чиновників військово-промислового комплексу. В усьому виною поразка окупантських військ в Україні.

У Росії ніхто не розраховував, що війна буде саме такою, і затягнеться щонайменше на півроку. А ось Шойгу дуже зручний для путіна, тому що вони переслідують одну й ту саму ідеологію.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

"Путін боїться, що у разі, якщо відправить Шойгу на 10 років за провал "спецоперації", призначить когось нового, то, можливо, новий захоче зробити собі політичну кар'єру і вивести війська на Червону площу. Звичайно, Путін не може цього допустити", - пояснив військовий експерт.

Нагадаємо, що у Головному управлінні розвідки назвали два місяці осені, які стануть вирішальними у війні

Раніше повідомлялося, що рашистські боти клепають нові фейки про Зеленського: прикинулися бійцями "Азова"

Також пропитий алкоголік Медведєв охрестив путі на рятівником і розсмішив заявою .