Ілюзії путіна не виправдалися. Він розраховував провести черговий бліцкриг, та у максимально короткі терміни захопити Україну. Але вийшов лише "блицькринж".

Про це заявила глава Міністерства закордонних справ Німеччини Анналена Бербок у своєму новому інтерв'ю для порталу Bild .

По-перше вона наголосила на тому, як він не зміг розрахувати свій напад в ідеальному образі, і всьому виною любов до корупції. Там не було кому йти брати Київ, а головне - нічим.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Війна при цьому може тривати роками, проте мужність наших громадян, а також європейські постачання озброєння для наших захисників "не дозволили російським солдатам розпакувати свою парадну форму для перемоги".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Анналена Бербок
Анналена Бербок

"Ми зробимо все, щоб це ніколи не стало реальністю", - запевнила Міністр закордонних справ Німеччини.

Друга ілюзія російського диктатора полягала в тому, що згодом світ втомиться від ситуації в Україні, і вся солідарність звалиться. Як бачимо, на щастя цього не сталося.

Бажання розділити Європу було однією з цілей цієї війни путіна, і щоб цього не допустити, зараз потрібно буде сильно попрацювати над майбутнім ЄС. І почати потрібно, як мінімум, із постачання газу, який був вкрай дешевим. Насправді це був самообман.

Гaзовий вентиль. Фото: YouTube
Гaзовий вентиль. Фото: YouTube

"Можливо, ми заплатили не великими грошима, а своєю безпекою та незалежністю. Але українці заплатили за це тисячі разів своїм життям", - нагадала глава німецького дипломатичного відомства.

Тепер світ почав усвідомлювати, що собою представляє путінська росія, і це час зупинити.

Нагадаємо, що Олексій Резніков назвав країну, яка допустила війну в Грузії та в Україні

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович знову взявся за своє, спрогнозувавши коли армія Росії втектиме з України .

Також росіяни потрапили у власну пастку в Україні, криваві залишки довелося віддирати зі стінок - перехоплення ГУР МО