29 серпня 2022 назавжди увійде в історію як початок кінця для російської федерації. Українські захисники пішли в контрнаступ, і, ймовірно, незабаром зможуть звільнити наші міста від окупації.

Свою думку з цього приводу висловився відомий італійський військовий експерт Томас Тейнер.

Зараз із Херсонської області надходить вкрай мало інформації, і це не дивно. Ворог регулярно моніторить інформацію по інтернету, щоб дізнатися про щось корисне для себе. Тому було ухвалено рішення включити режим мовчання аж до успіхів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У самому Херсоні наших військових ще немає, але це не більше ніж питання часу. Саме так вважає італійський військовий експерт.

"Ключова мета цього наступу – оточити і відрізати російські війська, захопивши мости через Дніпро. Для цього українським військам необхідно просунутися на 25-40 км (залежно від міста). до найближчого мосту... приведуть до гігантських пробок, які знищуватимуть PzH 2000 та AHS Krab ” - пише Томас Тейнер.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Після цього російські окупанти намагатимуться тікати з міста. Кидати всю техніку, спорядження, боєприпаси і навіть награбовані речі. Вони підуть ні з чим, щоб полегшити свою втечу. Однак, може статися так, що тікати не буде куди. Вони опиняться в оточенні.

"Сподіваюся, що українські війська досягнуть мостів раніше за втікачів росіян, оскільки 20 000+ військовополонених - це катастрофа, яку не зможе приховати навіть путінська пропаганда. Мої думки з військами - і я сподіваюся, що артилерія розчистить їм шлях" - підсумував свій спіч італійський експерт .

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що, здається, почалося: ЗСУ прорвали першу лінію оборони окупантів під Херсоном

Раніше повідомлялося, що російські військові відмовляються повертатися з Казахстану: ГУР України назвало причину

Також, Пентагон закупить для України нові зенітно-ракетні комплекси NASAMS, названо дату та суму