Радник Офісу президента України Олексій Арестович знову висловився про проведення мирних переговорів з росіянами. Чому із Кремля постійно звучать пропозиції.

Про це чоловік розповів під час ефіру з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним.

Вкотре в них зайшла тема мирних переговорів із росією, яку так активно зараз просувають у Кремлі. Чоловіки вирішили поміркувати, для чого в оточенні шляху це роблять

"Вони працюють на деескалацію, вона їм потрібна, працюють на "ні - війні". Дайте зупинитися, давайте припинення вогню і дайте сформувати цей 137-тисячний корпус (мова про указ Путіна про збільшення чисельності ЗС РФ. - Прим.). Це смішно" , коли країна, яка розпочала агресію з криком "ми вас зараз переможемо за три дні", через півроку випрошує перемир'я шляхом ядерного шантажу. Повували пацани", - зазначив Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Тобто Росії не потрібен світ, вони просто хочуть набратися сил перед тим, як продовжити наступ на фронті. Нинішня їхня стратегія вже провалилася, і вони в паніці почали вигадувати нову.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

У жодному разі не можна погоджуватися на мирні переговори, адже нічим добрим це не закінчиться. Боротимемося доти, доки всі окупанти не будуть вигнані з наших територій.

Нагадаємо, що Олексій Резніков назвав країну, яка допустила війну в Грузії та в Україні

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович знову взявся за своє, спрогнозувавши коли армія Росії втектиме з України .

Також росіяни потрапили у власну пастку в Україні, криваві залишки довелося віддирати зі стінок - перехоплення ГУР МО