Росія поширює фейковий "документ" про величезні втрати ЗСУ, проте в очі одразу кидаються невідповідності і помилки у шаблонах.

У РНБО підкреслюють, що вказаний "документ" є фейковим, оскільки містить помилки. вирази, не властиві українському діловому мовленню, багато росіянізмів, наприклад "інформація О загиблих", "отриманних поранення", "числяться" тощо.

Попередження про фейк від роспропаганди. Фото: скриншот Telegram
Попередження про фейк від роспропаганди. Фото: скриншот Telegram

Також українці зазначають, що слова у реченнях непідпорядковані одне одному. Щодо цифр, які написані у феку, то зрозуміло, що під час бойових дій поранених завжди удвічі чи навіть утричі більше, ніж убитих. Крім того, Валерій Залужний – Головнокомандувач Збройних Сил України, він не працює у Міноборони та не підписує листи на бланку МОУ.

Фейк від роспропаганди. Фото: скриншот Telegram
Фейк від роспропаганди. Фото: скриншот Telegram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Цікаво що пабліки рашистів, які мають більшу аудиторію, обережно вкинули цей фейк, намагаючись відмежуватись загальними фразами, типу вони "побачили в мережі" і не стверджують, що документ реальний.

Українці коментують безрукий фейк, називаючи виконавців - тупими російськими ІПсОшниками. ІПсО — інформаційно-психологічні операції, якими зазвичай користується росія у війні проти України.

Проте наразі фейкометники дурять тільки самих себе, а віра в ЗСУ та українську перемогу серед українців - непохитна.

Нагадаємо, ми писали, що у Міноборони дали росіянам ще один шанс на виживання, вже мали усвідомити: "Годинник цокає".

Як повідомляв "Знай.ua", що Бурятія замість Європи: тепер росіянам не лишили вибору.

Також "Знай.ua" інформував, російські пропагандисти намагаються переконати жителів окупованих територій у величi "русского мира".