Стало відомо, що в Україні на честь Дня Незалежності вирішили дати росіянам ще один шанс. Все ще можуть заявити про свою капітуляцію і зупинити війну.

Така заява з'явилася на сторінці Міністерства оборони України у соціальній мережі Twitter.

Справа в тому, що рівно півроку тому з Кремля надійшов дзвінок до Офісу президента України, і тоді наближений до путіна чиновник Дмитро Козак настійно порекомендував Україні капітулювати. Тоді він отримав порцію матів у свій бік від голови ОПУ Андрія Єрмака, і більше не було розмов.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Тоді навіть американські експерти зазначали, що Україна може впасти за кілька днів. Вони не вірили в нашу армію і тому не поспішали з постачанням озброєння.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Через півроку ситуація зовсім інша. Збройні сили України змогли вистояти і героїчно протистоять із "другою армією у світі". Озброєння у нас набагато сучасніше, ніж у путіна, тож сумнівів у нашій перемозі і бути не може.

Кладовище розбитих танків рф. Фото: Youtube
Кладовище розбитих танків рф. Фото: Youtube

Саме тому в українському Міністерстві оборони вирішили дати ще один шанс росіянам і зробили нову публікацію. Звичайно, в жартівливій формі.

Російські полонені, фото: Нацполіція
Російські полонені, фото: Нацполіція

"Росія, сьогодні - як і півроку тому - у тебе ще є можливість підписати свою капітуляцію, поки ми не знищимо тебе на нашій землі. Не проґав свій шанс, годинник цокає... тик-так, тик-так", - сказано в повідомленні.

Сподіваємося, що незабаром так і станеться, адже вони зовсім не мають шансів.

Нагадаємо, хто має вплив на путіни сьогодні, можуть зупинити війну в будь-який момент

Раніше повідомлялося, що голубина пошта, ноутбуки та кнопкові телефони: росіяни готуються відмовитися від смартфонів і раді цьому

Також росіяни збираються атакувати цивільні об'єкти – попередила американська розвідка