Росіяни розробили нову методичку для того, щоб виправдовувати свої злочини на окупованих територіях. Все складається не так гладко, як хотілося б.

Про це стало відомо завдяки новим даним, які опубліковані на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Саме з її допомогою агітатори переконують народ на окупованих територіях, що вони не вбивці та не мародери. Цікаво, що там відразу зазначено: "документ поширюється виключно для інструкторів, афілійованих керівництвом "єдиної Росії", і не може бути переданий на ознайомлення третім особам", але навіть з цим росіяни впоратися не можуть.

"З документа випливає, що єдиним органом, який займається роботою окупаційних адміністрацій на захоплених українських територіях, визначено кремлівську партію "єдина Росія". Інші організації можуть з'являтися за погодженням і жорстким контролем путінської партії. З іншого боку, сам зв'язок окупаційних структур з "єдиною" Росією" є секретною інформацією і не підлягає розголошенню", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У методичці при цьому вони відразу зазначають, що мають право збирати матеріальні засоби з населення, але в жодному разі не можна приймати харчові продукти та медикаменти через часті випадки отруєння. Ось як виглядає той самий "русский мир".

Питання в цій методиці також досить цікаві. Відразу видно, що до цього приклала свою руку російська пропаганда.

"Наприклад: Росія нас бомбитиме? - Ні, РФ виконує високоточні удари по військових об'єктах (українські новини є хибними); Я не хочу жити в РФ - Ви просто боїтеся. РФ - країна великих можливостей (повідомити органам військової поліції); Чому ви це робите, вам платять?" - Ні, ми добровольці (не члени партії); чому російська армія займається мародерством? - Російська армія не займається мародерством (якщо є свідки, сказати що це людський фактор і все)" - і так далі. Спочатку від цього смішно, а потім лякає, що дехто в це вірить.

Нагадаємо, що військовий експерт передбачав звільнення Півдня України незвичайним способом, жодних танкових колон

Раніше повідомлялося, що велика перемога України та ганебне майбутнє Росії: глава компанії Baykar захоплюється навичками використання Байракторів ЗСУ

Також, ЗСУ потрапили по болючих точках загарбників - з Антонівського мосту по відлітали "латки"