У мережі показали промовистий ролик із Бурятії, з "красотами" засмічених вулиць, відсутності інфраструктури та напівзруйнованих будинків.

У мережі показали "цікаві місця" куди пропонують їхати зажерливим москвичам та петербуржцям, яким не видають візу в Європу. Ролик розповсюдили в телеграм-каналах.

Бурятія. Фото: скриншот з відео
Бурятія. Фото: скриншот з відео

На відео промовисто видно всі "переваги" забутого напівзруйнованого регіону, звідки путін набирає покірливе "гарматне м'ясо" для війни з Україною.

Ласкаво просимо в Бурятію! Бурятія відкриває двері для туристів з москви та петербурга, яких не пускають в Європу. Ми чекаємо на вас у будь-яку пору року. Безкрайні Байкальські панорами, Красива архітектура, гостинні люди, тисячолітня культура... - йдеться у ролику.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Бурятія. Фото: скриншот з відео
Бурятія. Фото: скриншот з відео

Одночасно, відеоряд показує гори сміття, розвалені будинки, відсутність інфраструктури та елементарних умов для проживання. Коли диктор говорить про тисячолітню культуру — жінка ломиком довбає ополонку в кризі, щоб роздобути води.

Бурятія. Фото: скриншот з відео
Бурятія. Фото: скриншот з відео

[quote author="зазначають у проморолику."]Нічне життя Бурятії, дискотеки та зустрічі світанків. Нетворкінг та бізнес-контакти. Все, що ви шукали, ви знайдете у нас, ⁣/quote]

Бурятія. Фото: скриншот з відео
Бурятія. Фото: скриншот з відео

Насамкінець - показані високі довгі сходи зі статуєю леніна, що майорить на вершині підйому.

Нагадаємо, ми писали, що Володимир Зеленський назвав приблизну цифру захисників України: "У кожного будуть родичі ветерани".

Як повідомляв "Знай.ua" військовий експерт передбачив звільнення Півдня України незвичайним способом, жодних танкових колон.

Також "Знай.ua" інформував, еліта "ДНР": беззубий окупант пішов "на фотосесію", а опинився на фронті та у руках ЗСУ.