Затяжна війна не на користь Україні, так вважає Андрій Загороднюк, ексміністр оборонних стратегій України.

23 серпня, у Медіацентрі Україна – Укрінформ Андрій Загороднюк, колишній міністр оборони України, голова правління Центру оборонних стратегій заявив, що Україні постійно намагалися і намагаються нав’язати якийсь сценарій ведення війни.

Ексміністр Андрій Загороднюк. Фото: скриншот Facebook
Ексміністр Андрій Загороднюк. Фото: скриншот Facebook

Росіяни зрозуміли, що на Сході України вони не здатні працювати на декількох напрямках. Тотальний контроль над Чорним морем – це катастрофа для нас, - зазначив експерт.

Він впевнений, що війни на виснаження Україна не виграє. Тобто, якщо не вийшла швидка війна, то переходимо до війни на роки, війни на роки.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

На думку ексміністра, це роблять, щоб уповільнити постачання озброєння, але нам така війна не вигідна.

Техніка ЗСУ. Фотo: скриншот Facebook
Техніка ЗСУ. Фотo: скриншот Facebook

"Нам потрібно використати слабкості росії, добрати те озброєння, яке ми просили і нам досі не дали і диктувати свої правила", - наголосив Андрій Загороднюк.

Нагадаємо, ми писали, що Михайло Подоляк закликав західні країни змінити підхід до війни в Україні напередодні свят: "Монстр продовжує терор".

Як повідомляв "Знай.ua" Жозеп Боррель вірить у вплив Туреччини на росію і закликав забезпечити закінчення війни в Україні.

Також "Знай.ua" інформував, що Олексій Арестович розповів про зброю, яка здатна знищити Кримський міст: закликав українців не жити надією.