Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив висловитися щодо нещодавніх закликів західних посольств до свого народу в Україні. Пора вже щось міняти.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter , активним користувачем якої він є. Регулярно політик висловлюється про ситуацію на фронті та у світі.

На цей раз радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував заклики західних посольств до своїх громадян напередодні свят. Вони попросили за можливості залишити територію країни у зв'язку з можливими ракетними ударами з боку Росії. Однак, час уже щось змінити через півроку війни.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Амбасади країн Заходу просять своїх громадян негайно залишити Україну у зв'язку з можливими масовими ударами Росії по цивільних об'єктах і центрах міст. Півроку війни. Монстр продовжує терор через дефіцит глобального лідерства, політичну волю та брак зброї. Може, час змінити підхід?" , - Наголосив Подоляк.

Їм час надати більше допомоги Україні, що допоможе виграти війну над Росією. І вже після цього не потрібно буде постійно закликати своїх громадян знайти безпечніше місце.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот з відео
Михайло Подоляк. Фото: скриншот з відео

Напередодні посольство США в Україні закликало свій народ виїхати з України найближчим часом, оскільки святкові дні російські терористи можуть активізувати ракетні загострення.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Держдепартамент має інформацію про те, що Росія нарощує зусилля для завдання ударів по цивільній інфраструктурі та урядовим об'єктам України найближчими днями» - писалося в повідомленні.

Американське посольство. Фото: DW
Американське посольство. Фото: DW
Американське посольство. Фото: DW

Нагадаємо, що росіяни побоюються через майбутній День Незалежності, адже можуть не вижити .

Раніше повідомлялося, що Лукашенко подарує "другій армії світу" білоруську техніку та зброю: загроза наступу різко відпала

Також окупанти перетворили навчальний заклад Мелітополя на бордель — що пропонують за вступ до вузу