Радник Офісу президента України Олексій Арестович вирішив вкотре висловитися щодо ударів Кримським мостом, а також закликав українців забути про це найближчим часом.

Про це він заявив у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним, під час чергової YouTube-трансляції, де вони обговорили ситуацію на фронті через 180 днів повномасштабної війни.

Зараз, на думку позаштатного співробітника ОПУ, Збройні сили України не мають жодних перспектив удару по даній споруді, а все через відсутність необхідної зброї. Західні партнери не поспішають нас тішити.

"Колись, можливо, й дійде, але... Удар по Антоновському ще раз показує перспективи всіх цих ударів по кримському мосту. Вони - ніякі. Кримський міст - це тактична ядерна зброя. Щоб її ефективно пошкодити. Але в нас її немає. "Якби було, ми навряд чи стали б його застосовувати. Тому забудьте про кримський міст. Символічний удар - можливо, шуганути. Але реально - "ніт"", - зазначив Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

Найімовірніше це може статися лише після того, як ми повернемо під свій контроль Кримський півострів, і будемо розпоряджатися своєю територією як захочемо.

Поки що потрібно опрацьовувати план мінімум, як зазначають українські політики – повернути території до 24 лютого 2022 року.

Контрнаступ планується, проте коли це точно станеться – ніхто не може сказати, ведеться підготовка.

ВСУ вже вдарили кілька разів по Антонівському мосту, що на Херсонщині, і один із найбільших ударів припав на 22 серпня. У той момент ним пересувалися колони російської техніки з боєприпасами.

Нагадаємо, що держава-терорист звинуватила Україну у своїх методах: Подоляк пояснив, чому це нахабна брехня

Раніше повідомлялося, що в Міноборони Росії перестаралися із забороненими речовинами і гордо заявили про ліквідацію українського супутника ICEYE

Також, батько та син із ЗСУ пліч-о-пліч очищають українську землю від окупантів: разом зібрали чимало трофеїв