Раніше окупанти "блукали" на українській землі, потім були випадки, коли вони їхали сюди працювати вантажниками, тепер один з загарбників зізнається, що поїхав робити фото, а приїхав на поле бою.

Журналісти, які розмовляли з окупантом розмістили в мережі відео, де полонений загарбник зізнається, що він поїхав зробити фото, і вже на вечір його відвезли на фронт. "Такого ще нам не казали, тобто поїхав на фотосесію... такої причини ще не вказували".

Полонений рф. Фото: скриншот Youtube
Полонений рф. Фото: скриншот Youtube

Полонений тим часом розповідає, що їх привезли в ліс та сказали навіть не окопуватися, бо на ранок вони мали йти у Воєводівку.

Ну все, кажуть, залишайтесь тут, чергуйте тут, можете навіть не окопуватися. Завтра ми заходимо у Воєводівку. Ми не окопувались, вночі простояли, зранку вже все - руки вверх. Ну і все, а ми спали всі, хоч і не повинні були. - розповідає полонений.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він пояснив, що вони мали чергувати по одному, але на ранок вже всі просто на просто заснули.

Полонений рф. Фото: скриншот Youtube
Полонений рф. Фото: скриншот Youtube

Потім показали як чоловік розмовляє чи то з мамою, чи то з дружиною. Вона розповідає, що "Соколовський пішов воювати. Мама його здала".

Тоді журналісти запитали, як це розуміти, що мама здала.

"Та як розуміти... бухав за*бав", - розповідає окупант.

Нагадаємо, ми писали, що українські "командос" із ЗСУ забезпечують російським окупантам цілодобовий стрес: укладають у землю одного за іншим.

Як повідомляв "Знай.ua" держава-терорист звинуватила Україну у своїх методах: Подоляк пояснив, чому це нахабна брехня.

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни готуються до "сюрпризів" від українців на День Незалежності, тікати вже нема куди.