Володимир Зеленський відкрив приблизну цифру захисників України, та наголосив, що вони мають долучатися до тих рішень, у яких компетентні.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму виступі в Міністерстві в справах ветеранів.

Володимир Зеленський. Фото: скриншот Telegram
Володимир Зеленський. Фото: скриншот Telegram

Він сказав, що наразі на захисті України знаходиться близько мільйона захисників. Хто в лавах ЗСУ, хто у інших формуваннях. Всі ці люди захищають нас від ворога.

Валерій Залужний. Фото: скриншот Telegram
Валерій Залужний. Фото: скриншот Telegram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Мільйони людей у Збройних силах України, та в інших наших формуваннях, які протистоять окупантам. Це означає, що у кожного в Україні будуть родичі ветерани, або друзів ветерани, або колеги ветерани. І ці ветерани не просто мають знати, що про них, що для них піклуються, а потрібно, щоб вони брали участь у розробці конкретних важливих для них рішень. Щоб не чиновник вирішував, а вирішував ветеран. підкреслив Зеленський.

Ветерани ЗСУ. Фото: скриншот Telegram
Ветерани ЗСУ. Фото: скриншот Telegram

Також президент наголосив, що ніхто з української спільноти не має залишитися наодинці з труднощами, якими б вони не були, це людські принципи за якими ми живемо та маємо будувати країну.

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Данилов розповів про "ніж у спину" від білорусів: вміло збрехали за кілька днів до війни.

Як повідомляв "Знай.ua", що держава-терорист звинуватила Україну у своїх методах: Подоляк пояснив, чому це нахабна брехня.

Також "Знай.ua" інформував, що воїн ВСУ влаштував справжнє пекло окупантам завдяки неймовірній кмітливості: косив ворогів пачками.