Стало відомо про те, яким способом може бути звільнений Південь України від російських окупантів. Статися це має вже зовсім скоро, і це не буде класичний контрнаступ.

Таку думку висловив 24 каналу херсонський активіст Володимир Молчанов.

Ніяких танкових колон чекати не потрібно, і все відбуватиметься трохи іншим способом.

Напис у окупованому Херсоні. Фото: Telegram
Напис у окупованому Херсоні. Фото: Telegram

У разі, якщо українським захисникам все ж таки вдасться знищити всю ворожу систему ППО, можуть розпочатися масовані нальоти української авіації. На даний момент буде інтенсифікація ракетно-артилерійського впливу Збройних сил України на російських окупантів.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також Україні поки що недостатньо дронів-камікадзе та ударних безпілотників, але це виправно. Як тільки це станеться, і запаси будуть поповнені, наші війська матимуть змогу звільнити тимчасово захоплені території. Віримо, що це станеться незабаром.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Залишаються лише ті, кого кинули та забули, як це було, наприклад, у Київській області", - каже Володимир Молчанов.

Наша мета змусити Кремль зробити черговий «жест доброї волі», який ми вже бачили на Київщині, на острові Зміїний, та низці інших наших територій. При цьому може статися і такий варіант, що ворог вирішить втекти звідти без наказу, а за власним бажанням, щоб зберегти життя.

Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

"Такий формат наступу забезпечив перемогу під Києвом та Черніговом і немає поки що жодних контраргументів, що він не спрацює і тут, але ціна буде іншою", - зазначив Молчанов.

Нагадаємо, що росіяни побоюються через майбутній День Незалежності, адже можуть не вижити .

Раніше повідомлялося, що Лукашенко подарує "другій армії світу" білоруську техніку та зброю: загроза наступу різко відпала

Також окупанти перетворили навчальний заклад Мелітополя на бордель — що пропонують за вступ до вузу