Сестра ув'язненого з ІК-7 у Санкт-Петербурзі розповіла, заради чого вирушив її брат воювати в Україну.

Про це стало відомо завдяки новому телефонному дзвінку, опублікованому порталом "Настоящее время".

Родичка ув'язненого, якого відправили воювати в Україну, чудово розуміє, що з нього зробили військового злочинця. Вона не підтримує амбіції путіна, і вважає, що це незаконне вторгнення на чужу територію.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Раніше брата жінки засудили на два роки суворого режиму, і причиною цього стала крадіжка. Свій термін він відбував у ІК-7, що у російському Санкт-Петербурзі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я його запитала, чому він поїхав. Він же мені навесні казав, що обов'язково відмовиться, якщо йому раптом запропонують. Він відповів, що там йому було нудно. Ось запропонували, і він поїхав. Я з ним дуже жорстко поговорила, назвала його окупантом". і сказала, що як йому могло бути нудно, що він узяв у руки зброю і пішов в іншу країну вбивати її громадян" - розповідає про нерозумний вчинок свого брата жінка.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Через кілька днів він все обдумав, і заявив, що вже сильно почав шкодувати про своє рішення, і якби була можливість повернутися - він би нею скористався, але такого вже не буде.

При цьому у них у підрозділі величезні втрати, тому зовсім невисока ймовірність, що він зможе повернутися додому живим.

Із 46 людей, яких у першу «ходку» гнали, в другу гнали 71 людину. І ось з першої «ходки» залишилося десять людей у ​​живих. тому що завтра вони йдуть на Бахмут" - продовжується розмова.

Російський окупант. Фото: скрін youtube
Російський окупант. Фото: скрін youtube

Сестра порадила чоловікові прострелити собі ногу, або ж просто здатися в полон, адже інших варіантів вийти звідти живим немає.

Жінка намагалася добитися справедливості, і писала у всі можливі органи, але після цього їй почали надходити погрози, і намагалися розкрити машину. Їхня мати ж зовсім вирішила продати сина, і взяла гроші за війну, тому шляху назад немає.

Нагадаємо, що еліта "ДНР": беззубий окупант пішов "на фотосесію", а опинився на фронті та в руках ЗСУ

Раніше повідомлялося, що голубина пошта, ноутбуки та кнопкові телефони: росіяни готуються відмовитися від смартфонів і раді цьому

Також росіяни збираються атакувати цивільні об'єкти – попередила американська розвідка