Стало відомо про те, що окупанти в Херсонській області практично не вилазять з окопів, так як бояться ЗСУ. Також, підозрюють кожну пенсіонерку.

Про це стало відомо з нового перехоплення розмови окупантів, який опублікований на сторінках Служби безпеки України в соціальних мережах.

Останнім часом загарбники все частіше скаржаться по телефону на те, що українські Збройні сили їх абсолютно не щадять, і постійно обстрілюють позиції. Звідси виникає питання, на що сподівалися росіяни, коли почали захоплювати чужі землі.

"Приїхав до пацанів на передок, так вони як діди стали, постаріли. У них дах їде. За місцевих - ніхто не впевнений: хто вони такі, що вони роблять. Може вони вночі ї*ашаться з нами, а вдень вони — мирні люди. Нікому не можна довіряти. Йде бабка з пиріжками, а вночі вона може бути полковником, коректувальником артилерії", — розповідає один окупант іншому.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

"Колега" йому почав відразу ж радити, як потрібно воювати проти українців, на що отримав порцію пропагандистських висновків, і порадив врешті подзвонити російському диктатору Путіну.

Росіяни самі оцінюють скептично свої шанси отримати хоч якийсь успіх у південних областях.

"У них там такі позиції... щоб ти розумів, у нас навіть льотчики бояться літати!",- каже окупант.

І це правда, шансів у них немає абсолютно, так як ми на своїй землі, і будемо їх обороняти до останнього, поки не виженемо загарбників.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що чеченців під страхом смерті змушують їхати на війну проти України: викрадають і кидають у саме пекло

Також, Українець здав кров для військових понад 100 разів, тепер мріє поділитися бойовим досвідом з молодшими побратимами

Раніше повідомлялося, що в окупованих українських містах час від часу загарбники влаштовують розбірки