У РНБО передбачали розпад Росії найближчим часом. Названо приблизні терміни, коли станеться це диво.

Такий прогноз озвучив 24 каналу секретар відомства Олексій Данилов.

Він свято вірить, що всю територію України незабаром буде звільнено від російських окупантів, а ось країну цієї недодержави вже вирішено наперед - у майбутньому вони розпадуться.

Олексій Данилов, фото: Twitter
Олексій Данилов, фото: Twitter

ЗСУ зараз героїчно продовжують виганяти цих злочинців з території України, і найімовірніше війна дісталася і Кримського півострова. Ті вибухи навіть у страшному сні не могли наснитися нікому з путінського оточення.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У Кремлі всі ці півроку здавалося, що тільки їм можна творити свавілля, де вони захочуть. Виявилося, що це зовсім не так і ніякого захисту немає.

Окупований Крим вони взагалі вважали так званою "червоною лінією", але останні два тижні змінили все. Путін навіть жодного разу не висловився з цього приводу, оскільки не розуміє подальшого результату подій.

Паспорт Росії, фото: скріншот з відео
Паспорт Росії, фото: скріншот з відео

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов одразу зазначив, що ворогам доведеться змиритися не лише з цими явищами, а й наступними.

У найближчі 5-7 років росію путіна може очікувати розпад, що не може не тішити.

"Ми на власні очі з вами бачитимемо розпад Російської Федерації", - підкреслив секретар РНБО, додавши, що в існуючому сьогодні вигляді Росія більше не функціонуватиме.

Нагадаємо, хто має вплив на путіни сьогодні, можуть зупинити війну в будь-який момент

Раніше повідомлялося, що голубина пошта, ноутбуки та кнопкові телефони: росіяни готуються відмовитися від смартфонів та раді цьому

Також росіяни збираються атакувати цивільні об'єкти – попередила американська розвідка