Ось такими картами 80-х років рашисти наступали на Україну. Олексій Данилов показав трофейну карту, по якій відбувався наступ російських окупантів.

Секретар РНБО Данилов оприлюднив фото мапи у своєму Twitter. Він також с сарказмом підкреслив, що "високі технології рашистів вражають".

Олексій Данилов, скріншот: YouTube
Олексій Данилов, скріншот: YouTube

Планшети, смартфони, Google Maps? Ні, не чули. Трофейна військова карта рашистів 80-х. Рашистські технології вражають очільник радбезу Данилов.

Твіт Олексія Данилова. Фото: скриншот Twitter
Твіт Олексія Данилова. Фото: скриншот Twitter

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також секретар РНБО оцінив можливість звільнення окупованих територій за наступні 3-6 тижнів, про що раніше заявляв президент Володимир Зеленський.

екретар РНБО оцінив можливість звільнення окупованих територій за наступні 3-6 тижнів, про що раніше заявляв президент Володимир Зеленський. "Ворог стягує максимальну кількість. На Херсонському напрямку почався дуже потужний рух їхніх військ, вони стягують додаткові сили. Я точно знаю, що наші війська робитимуть все від них залежне, щоб у ті терміни, які ставить президент, щоб вони в них уклалися. Олексій Данилов.

Нагадаємо, ми писали, що прикриваються мирними українцями, як живим щитом — вороги бояться ЗСУ і не висовують носа з окупованих міст.

Як повідомляв "Знай.ua" уряд Німеччини нарешті спромігся дати дозвіл на продаж Україні сотні САУ PzH 2000.

Також "Знай.ua" інформував, мер Маріуполя Вадим Бойченко назвав терміни, коли місто стане вільним від окупантів: уже готують план відновлення.