Росіяни готуються до українського контрнаступу, і вже почали закуповувати жалобні вінки на рекордні суми.

Про це стало відомо завдяки даним з російського порталу держзакупівель, і вони продовжують радувати українців новими тендерами на закупівлю ритуального приладдя.

У такий спосіб уряд Астраханської області закупив жалобних вінків на суму один мільйон рублів. Це рекорд, і як ми бачимо по ситуації на фронті – не просто так.

Кладовище, скріншот: Youtube
Кладовище, скріншот: Youtube

Їм довелося провести одразу три тендери для того, щоб придбати 264 каркасні вінки, які від імені адміністрації почали приносити до пам'ятників та могил.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Місцевий бюджет продовжує страждати через великі амбіції російського диктатора.

Вінок. Фото: pinterest.
Вінок. Фото: pinterest.
Вінок. Фото: pinterest.

Тим часом у Кремлі все ще говорять про те, що втрати у цій війні мінімальні. Востаннє вони озвучували цифри ще наприкінці березня, і тоді кількість загиблих була лише кілька тисяч людей. Вже тоді український Генеральний штаб ЗСУ публікував інші дані, що відрізнялися у кілька разів.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Станом на 22 серпня 2022 року минулої доби Збройні сили України знищили 7 танків, 4 артилерійські системи та 6 бойових броньованих машин ворога. Як повідомив Генштаб ЗСУ, найбільших втрат противник зазнав на Донецькому напрямку.

Щодо особового складу, за добу було ліквідовано щонайменше 200 терористів, і тепер загальна їх кількість досягла 45 400 осіб. Сподіваємося, що вони продовжуватимуть так само.

Нагадаємо, що погані товари, низькі стандарти, скорочення доходів: путін кидає росіян у прірву .

Раніше повідомлялося, що держава-терорист звинуватила Україну у своїх методах: Подоляк пояснив, чому це нахабна брехня

Також, українські "командос" із ЗСУ забезпечують російським окупантам цілодобовий стрес: укладають у землю одного за іншим