У соціальній мережі з'явилися відомості про те, що російський окупант почав скаржитися на своїх генералів. Важливо відзначити, що окупант заявив, що їх техніка і підрозділи «жебрацькі».

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі " УНІАН»

Ні для кого не секрет, що російський окупант вже близько місяця безуспішно намагається захопити Україну. ЗСУ дають таку відсіч ворогові, який їм навіть у страшних снах не снився.

Останнім часом з'являється все більше випадків, коли СБУ перехоплюють телефонні дзвінки окупантів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Тут окупант скаржиться на російських генералів і каже, що їх підрозділ взагалі жебрацький. "Командування армії просто виродки кінчені. Командира судити будуть - підрозділ непідготовлено, техніка неробоча була, майна немає, нічого не видано", - зізнається в розмові російський орк. За його словами, перевірки приїжджали. Але в Москву доповідали, що все за*бись", - одписан пост в соціальній мережі.

Слухаючи цю розмову, можна без зусиль зрозуміти, як йдуть справи у окупантів на території України. Вони несуть величезні втрати, вони навіть не могли собі уявити, що отримають таку неймовірну відсіч.

ЗСУ розгромили російських окупантів, фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
ЗСУ розгромили російських окупантів, фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Важливо нагадати, що вже було ліквідовано близько 15 тисяч окупантів і сотні одиниць їх військової техніки.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що прем'єр Британії хоче прилетіти до Києва, щоб зустрітися із Зеленським.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, про чергові втрати окупанта.