Стало відомо, коли може закінчитися війна в Україні. Багато територій може бути звільнено найближчим часом завдяки досконалій роботі Збройних сил України.

Про це розповів експерт Олег Жданов у новому інтерв'ю для порталу " Главред ".

На думку чоловіка, українські захисники мають шанс деокупувати всі захоплені російськими терористами території, і їм необхідно скористатися. Іншого шансу швидше за все не буде, і все через політичну та економічну ситуацію у світі.

Олег Жданов, фото: скріншот із відео
Олег Жданов, фото: скріншот із відео

"Якщо говорити про те, коли Україні може вдатися повернути всі свої території, то слід згадати, що той самий Пентагон припускає, що найпізніший термін закінчення цієї війни - осінь 2023 року. Йдеться про повне закінчення війни. Ніхто не хоче затягувати цю війну" на рік. Усі готові допомогти Україні, щоб війна закінчилася найближчими максимум півроку, можливо, навесні 2023-го", - сказав Жданов.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

На сьогоднішній день наші міжнародні партнери готують уже новий "план Маршалла", який буде в рази масштабнішим за Країни по всьому світу почали "ділити", хто і за яку область буде відповідальним. Тому віримо в нашу перемогу і справа залишиться за малим.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Європейці чудово розуміють, що гроші працюють тільки тоді, коли вони кудись вкладаються, а не лежать у банку на рахунку. Вони хочуть вкласти гроші в Україну і, природно, отримати з цього свою частку прибутку. Тож ніхто у світі не зацікавлений у затягуванні цієї війни.До речі, Росія - у тому числі.Тому що російська економіка не витягне довготривалу війну.А з ленд-лізом ще ніхто не програвав.Так що є шанс, що нам не доведеться підбивати підсумки року, тому що вона настільки не затягнеться", - підсумував військовий експерт.

Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube
Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що погані товари, низькі стандарти, скорочення доходів: путін кидає росіян у прірву .

Раніше повідомлялося, що вибухи у Новій Каховці та Чорнобаївці: депутат Херсонщини пояснив, чому детонація стала менш гучною

Також, російські пропагандисти до кінця днів житимуть, озираючись - симоньян розповіла, без чого навіть ніс не висовує на вулицю