Президент росії володимир путін ніколи не оголосить загальну мобілізацію. Про це в інтерв'ю "ТСН" розповів військовий експерт Олег Жданов та назвав причину.

Олег Жданов вважає, що загальної мобілізації у росії не буде. Він зазначив, що це підтверджують події у Криму, які у Кремлі бояться визнавати. Спочатку там списували все на пожежну безпеку, а згодом звинуватили британські спецслужби, навіть не згадавши про Україну.

Олег Жданов. Фото: скрін youtube
Олег Жданов. Фото: скрін youtube

"Спільну мобілізацію він ніколи не оголосить. Події у Криму це підтверджують. Він боїться визнати, що це військові удари", - зазначив експерт.

Також експерт додав, що війна втрачає популярність серед росіян, тому масово тікати воювати ніхто не буде.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Вони бояться. Тому мобілізацію він ніколи не оголосить, тому що війна втрачає популярність серед населення. І друге, він не може визнати, що друга у світі непереможна армія не змогла подолати 22-у у світі українську армію", - заявив Олег Жданов.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Експерт додав, що вербування також не має великих успіхів. За місяці війни Кремль зміг залучити до війни не так багато "добровольців".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, військовий аналітик Петро Черник назвав напрям, який для ЗСУ стане пріоритетним: росіяни намагаються змістити фокус уваги.

Також наш портал інформував, після вибухів у Криму росіяни раптом вирішили перемістити авіабази "від гріха подалі", але знову порушили правила безпеки.

Крім того, ми писали, що в Курській області росії вірять у ЗСУ і наближають нашу перемогу: камаз з "гарматним м'ясом" не доїхав до фронту.