Російські окупанти порадували українських захисників успішною самоліквідацією на міні. Відео опублікувала 72 ОМБр ім.Чорних Запорожців у telegram.

Воїни ЗСУ продовжують ефективно очищати українську землю від загарбників та наближати перемогу. Але часом навіть сам супротивник допомагає нашим захисникам, сам того не розуміючи. Так, воїни із 72 ОМБр ім.Чорних Запорожців показали цікаві кадри з передової.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

На відео російські окупанти їдуть на броньовику у напрямку двох одиниць своєї ж техніки, які догоряють. Воїни ЗСУ зазначили, що навіть недосвідчені солдати у таких ситуаціях розуміють, що це робота не артилерії, а мін. Втім, російським окупантам не вистачило розуму здогадатися і невдовзі ЗСУ побачили яскравий "салют", який не може не тішити.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Стоять дві, як тільки підірвані одиниці техніки – поруч, ще горять, навіть поганий солдат розуміє, що це не робота артилерії, а міни. Навіть дурна людина розуміє: один раз – випадковість, двічі – не випадковість. Але екіпаж цього броньовика – іді*ти, поїхали напролом. Результат - мінус техніка, контузії, швидше за все, з часом поїздка на концерт кобзона", - посміялися воїни ЗСУ.

Самоліквідація окупантів. Фото: скрін telegram
Самоліквідація окупантів. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду".

Також наш портал інформував, що Подоляк підрахував, що росія по громадянських українцях б'є у 73 рази більше, ніж по військових: "Терор населення".

Крім того, наш портал інформував, полонений окупант надивився телевізора, і вирушив воювати через "тиранію Києва" народу Донбасу: "У православних є таке поняття".