ЗСУ ліквідували окупантів зі складу 64-ї окремої мотострілецької бригади, які катували мирних жителів у Бучі.

У соціальній мережі Вконтакте виклали фото одного зі стендів зі знищеними росіянами із 64-ї ОМБ із Хабаровська. Це одна з тих бригад, представники якої звіряли у Бучі. Про це повідомляє телеграм-канал СтартКом ЗСУ.

Загиблі на війні в Україні. Фото: скриншот Telegram
Загиблі на війні в Україні. Фото: скриншот Telegram

Загалом на стенді 44 прізвища, цікаво, що більшість із них ще не потрапляли до ЗМІ.

на щиті 1/10 частина всіх загиблих із особового складу (у СВО) бригади, якого фактично не існує. йдеться у повідомленні русскіх.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше повідомляли, що за даними української розвідки, десять російських військових таджицького походження, ймовірно, брали участь у вбивствах жителів міста Буча – всі вони числяться у 64-й окремій мотострілецькій бригаді 35-ї армії Східного військового округу.

Також стало відомо, що ЄС розширив список санкцій. До нього потрапили військові злочинці з 64-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ, включаючи командира бригади - полковника Азатбека Омурбекова, якого встановили під час OSINT-розслідування волонтери.

Нагадаємо, ми писали, що пропагандисти "спалились" на фейковій допомозі українцям в Авдіївці: показали українських волонтерів, бо своїх немає.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти готуються відступати: хочуть залишити за собою випалену землю.

Також "Знай.ua" інформував, що росію знову покарала матінка-природа: Тинду затопило через нескінченні зливи, людей евакуюють, а влада - у розпачі.