Пропагандисти спалились на фейковій новині про захоплення одного з українських міст. Так створюються фейки, а зомбостадо "глядачів" не переймається, щоб докопатися до суті.

Про фото своїх знайомих волонтерів повідомив один з українських журналістів, Андрій Цаплієнко на своєму телеграм-каналі. Він розповів що російські пропагандисти навіть не попіклувалися про справжню "картинку" і розповсюдили фото, начебто вони вже в Авдіївці та роздають допомогу людям.

Українські волонтери. Фото: скриншот Telegram
Українські волонтери. Фото: скриншот Telegram

Насправді на фото мої друзі волонтери, які допомагають місцевим вижити в пеклі, яке влаштували рашисти.

Хлопці трохи офігелі, коли побачили, як використали їхні світлини на російських ресурсах. Якщо збільшити фото видно українські написи і навіть карту України. Але стадо не заморочується перевіркою лайна, яке на них виливає пропаганда пише журналіст.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інформаційна війна ненабагато поступається війні зброєю, адже за мінімальні фінанси вражає максимальну кількість "мізків", тому варто прислухатися до досвічених джерел інформації, та не вірити російським вкидам.

Також Цаплієнко радить на всі фото ставити принаймні водяний знак "Слава Україні", щоб пропагандисти не чіпали їх своїми брудними лапами.

Нагадаємо, ми писали, що Британська розвідка попередила про підготовку до відкриття нового фронту на півдні України.

Як повідомляв "Знай.ua" артилеристи ЗСУ обрушують гнів на російських окупантів: квитки на концерт Кобзона розлітаються, як гарячі пиріжки.

Також "Знай.ua" інформував, окупанти лякають підривом Запорізької АЕС, загрожуючи всій Європі катастрофою.